Αλ-Ταμάρι για ΑΠΟΕΛ: «Τώρα δεν αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου...»

Το δικό του μήνυμα επέλεξε να στείλει μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ, ο Μούσα Αλ-Ταμάρι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 

Αναλυτικά:

"Χάρη στην ευλογία του Θεού, η συμφωνία ολοκληρώθηκε και υπέγραψα στην Κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ, που θα συμμετάσχει στους προκριματικούς γύρους του Champions League αυτή τη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Σαμπάμ Αλ Ορντόν για τη συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς και τον πρόεδρο Abu Yahya, τη διοίκηση και τους αδερφούς μου παίκτες, για τις μέρες που πέρασα μαζί τους.

Δεν θα ξεχάσω τους φιλάθλους της Ιορδανίας που στάθηκαν στο πλευρό μου στα εύκολα και στα δύσκολα κι ελπίζω ότι θα με υποστηρίζετε και στην επαγγελματική μου εμπειρία στην Ευρώπη.

Ο Μούσα Αλ Τααμάρι τώρα δεν αντιπροσωπεύει τον εαυτό του, αλλά το ποδόσφαιρο της Ιορδανίας και Θεού θέλοντος, θα τιμήσω την αγαπημένη μου χώρα στο εξωτερικό.

Ο αδερφός σας"

Δειτε Επισης

Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Πολύωρη αντεξέταση στο Δικαστήριο για βαρυποινίτη-Καταθέσεις από μαγαζάτορες, «δεν επιβεβαιώνεται η παροχή προστασίας»
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»