Σε απεργιακό κλοιό αύριο και μεθαύριο τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα

Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας για τις επόμενες δύο ημέρες, συμμετέχοντας στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαΐου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα προβούν αύριο σε στάση εργασίας και ως εκ τούτου τα τραμ θα κινούνται επίσης μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Επίσης, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Σήμερα αναμένονται και οι αποφάσεις των σωματείων εργαζομένων σε μετρό και ηλεκτρικό, για το αν και με ποιούυς τρόπους θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία.

Λόγω της αυριανής στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις.

Με ανακοίνωσή τους, η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν ότι αναγκάζονται να ακυρώσουν 6 σκέλη πτήσεων και να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα
Έτοιμο να συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού το ΑΚΕΛ-«Ν’ αφήσουμε πίσω μας αυταπάτες»
Δέηση για ανεύρεση των οστών του ανθυπολοχαγού Μελιφρονίδη-Κατέθεσε στεφάνι ο ΥΠΑΜ
Άλλο κεφάλαιο οι ευθύνες για τους χειρισμούς, άλλο τα αίτια-Επικοινωνιακά ατοπήματα, σενάρια και ανάγκη για απαντήσεις