Ομόνοια: Και εγένετο εταιρεία!

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην ιστορία της Ομόνοιας μετά την Καταστατική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Έκθεση το απόγευμα της Τρίτης (29/05).
 
Στην παρουσία 508 μελών - εκ των οποίων οι οκτώ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου - υπερψηφίστηκε το δικαίωμα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για να ψηφιστεί εάν θα δοθεί ή όχι η εντολή στον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου να ξεκινήσει δουλειά.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκαν όλες οι καταστατικές αλλαγές (23) που τέθηκαν προς ψήφιση στην καταστατική συνέλευση της Ομόνοιας. 
 

Δειτε Επισης

Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Πολύωρη αντεξέταση στο Δικαστήριο για βαρυποινίτη-Καταθέσεις από μαγαζάτορες, «δεν επιβεβαιώνεται η παροχή προστασίας»
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»