Η αποκάλυψη για το επόμενο 1.5 εκατ. για την Ομόνοια

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου, μετά το πέρας της Καταστατικής και Γενικής Συνέλευσης, που έγκρινε την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία και δη στον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου.

Για την απόφαση: «Έχει παρθεί μία ιστορική απόφαση. Μπαίνουμε σε άλλο τρόπο λειτουργίας του σωματείου μας. Όπως έχουμε αποφασίσει εκχωρούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στην εταιρεία, στον κ. Παπασταύρου. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σωματείο μας τόσο οικονομική όσο αγωνιστική, θεωρώ ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση».

Για το οικονομικό: «Ήταν ένα θέμα που ταλαιπωρούσε την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούσε ή με δανεισμό από κάποιους φίλους ή να προεισπράττει μελλοντικά έξοδα τα οποία είδαμε που καταλήξαμε. Ήδη το 1.5 εκατ. είναι στην τράπεζα. Στις 10 Ιουνίου περιμένουμε άλλο 1.5 εκατ. Με αυτά τα λεφτά ξοφλούμε οποιοσδήποτε υποχρεώσεις. Με το επόμενο 1.5 εκατ. στήνουμε την ομάδα για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο».
 
Για τις ανησυχίες του κόσμου: «Ο κόσμος που εκφράζει τις ανησυχίες του είναι λογικό. Είναι κάτι το καινούργιο και το καινούργιο μας φοβίζει πάντα, γενικά μιλώντας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχουν άλλη επιλογή. Ήταν μονόδρομος να εκχωρήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα με αντάλλαγμα αυτά που έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Από αύριο ξεκινούμε δουλειά για να επιστρέψει η βασίλισσα στο θρόνο της»
 
Για τον προγραμματισμό: «Έχουν γίνει ενέργειες, δεν έμεινε η εταιρεία με δεμένα τα χέρια. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Το πρώτο βήμα ήταν απόψε. Να ολοκληρωθούν οι διεργασίες και από αύριο ξεκινάμε δουλειά και θα υπάρξουν ανακοινώσεις».
 
Μήνυμα στον κόσμο: «Ο λόγος που έχουμε αυτή την απόφαση είναι για να μην ξανά τραβήξει όσα τράβηξε ειδικά αυτή την περίοδο. Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, να βλέπουμε την ομάδα μας και να την χαιρόμαστε. Θέλουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία μέσα στα γήπεδα. Το θεωρώ βέβαιο ότι θα το πετύχουμε».
 

Αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Εμείς πιστεύουμε ότι η λύση των προβλημάτων είναι η δημιουργία της εταιρείας. Αυτό παλέψαμε και είχαμε δει και τη σημερινή αποδοχή από τα μέλη μας».
 

Δειτε Επισης

Από ασυνεννοησία τους «ξέφυγε» παράνομος αλλοδαπός στην Αγία Νάπα
Νέα σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τη Μονή Αββακούμ-Οδηγίες για επίσπευση των ερευνών
Διέφυγε τον κίνδυνο ο δεκαπεντάχρονος που έπεσε από ύψος 16 μέτρων-Φέρει κατάγματα στο σώμα
Τρεις οι συλλήψεις για τον τραυματισμό εννιάχρονου που έπεσε πάνω του η πόρτα σχολείου
Αυτός είναι ο 73χρονος που έχασε τη ζωή του στην πτήση του τρόμου-Τα τρία λεπτά της «βουτιάς»
«Άναψε η ένδειξη για τις ζώνες και τότε έκανε βουτιά το αεροπλάνο... Ακούστηκαν κραυγές»
Διαφωνία μεταξύ συγκατοίκων πίσω από τη συμπλοκή στη Λήδρας-Εμπλέκονται τέσσερα πρόσωπα
Συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία με δύο τραυματίες-Φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο
Βρετανός 73χρονος ο νεκρός στην μοιραία πτήση-Σε κρίσιμη κατάσταση επτά άλλοι επιβάτες
«Όσοι δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύτηκαν στο ταβάνι»-Η μαρτυρία επιβάτη από την πτήση-τρόμου