«Η Λευκωσία έχει το πάνω χέρι - Για να πάρεις ένα πρωτάθλημα είναι και το παρασκήνιο»

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός Κάκος Κυριάκου όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» θυμήθηκε τα χρόνια που η ΑΕΛ διεκδίκησε πρωτάθλημα και δεν τα κατάφερε να το κατακτήσει, ειδικά την σεζόν 2003-2004.

«Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις λόγω τραυματισμών. Η Λευκωσία έχει το πάνω χέρι και όταν έπαιξα στον Ολυμπιακό το κατάλαβα. Η Λευκωσία είναι πιο μπροστά γενικά. Είδα σε παιχνίδια που παίζαμε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν δύναμη και αγωνιστική και μη. Για να πάρεις ένα πρωτάθλημα είναι τα πάντα, είναι και το παρασκήνιο αλλά θέλεις και έναν επιθετικό τον οποίο εμείς δεν είχαμε για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα».

Αναφέρθηκε επίσης στην Ομόνοια μετά απο σχετική ερώτηση που του έγινε: 

«Είναι κρίμα που αυτή η μεγάλη ομάδα παραπαίει. Είναι μια ομάδα που κουβαλούσε τόσο κόσμο που σαν να και έπαιζε πάντα εντός έδρας». 

Δειτε Επισης

Ο διορισμός προσωπικού απεσταλμένου καθορίζει τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-«Χθες ήταν η απαρχή»
Στις φλόγες τρεις οικίες στην επαρχία Λεμεσού-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Συνελήφθη ο Εκρέμ Ιμάμογλου-«Δεν θα υποκύψω»
Σέντρα στη Βουλή για το Νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα-Επίκειται... στενό μαρκάρισμα σε Χαρτσιώτη
Ψάχνουν αντίδοτο για τις συνταγές φαρμάκων-Τρέχουν να καλύψουν τις στρεβλώσεις στη Νομοθεσία
Ζητά έρευνα για τις καταγγελίες περί pushback η Ύπατη Αρμοστεία-Συνεχίζεται η επιχείρηση για εντοπισμό αγνοουμένων
Πιο ευάλωτοι στην μηνιγγίτιδα βρέφοι και έφηβοι-Λιγότερο μεταδοτική η μορφή των περιστατικών στην Κύπρο
Η συντήρηση της κινητικότητας, η στάση Φιντάν και τα εμπόδια που αναμένεται να στήσει ο Τατάρ
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει επειγόντως και γρήγορα να επανεξοπλιστεί
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ