Στις 20 Ιουνίου η επίσκεψη από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν λόγω Ραμαζανιού

Στις 20 Ιουνίου, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί φέτος η οργανωμένη επίσκεψη στο Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα για 1000 μουσουλμάνους με τουρκική υπηκοότητα ή «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους, που δεν τους επιτρέπεται η διέλευση στις ελεύθερες περιοχές.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου θρησκευτικών υποθέσεων» στα κατεχόμενα, αιτήσεις για συμμετοχή στην οργανωμένη επίσκεψη θα μπορούν να γίνονται από τους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 7 Ιουνίου πληρώνοντας τέλος 40 ΤΛ (7,2 ευρώ περίπου).
Στην ανακοίνωση δίδονται πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους για τους όρους συμμετοχής και για την επίσκεψη.
 
Σημειώνεται ότι για τους μουσουλμάνους έχει αρχίσει ο μήνας Ραμαντάν, της νηστείας δηλαδή, που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Θα ακολουθήσει το Σεκέρ Μπαϊράμ, Γιορτή των Γλυκών.
 
 Πηγή:ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)