«Άλλο να παίζεις με 10 χιλιάδες και άλλο με 5 άτομα στην κερκίδα»

Για την πορεία του Ερμή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, το νέο πρωτάθλημα και τους δικούς του στόχους σχολίασε ο ποδοσφαιριστής των «φτεροπόδαρων», Γιάννης Ταραλίδης στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

«Δεν τελείωσε η χρονιά όπως θα ήθελε ο πρόεδρος που θέλει να βλέπει την ομάδα ψηλά. Καταφέραμε να γλιτώσουμε την ομάδα πολύ νωρίς. Έγιναν λάθη από το περασμένο καλοκαίρι που στην πορεία διορθώθηκαν. Από δω και πέρα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» είπε αρχικά.

Για το… χτίσιμο της νέας ομάδας…

«Υπάρχουν παίκτες που αποχώρησαν αλλά θα γίνουν δυνατές προσθήκες. Ήδη άρχισε ο προγραμματισμός, είναι σε αναζήτηση παικτών η ομάδα. Πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβαση για να μην δούμε το ίδιο σκηνικό, να μην φτάσουμε στο σημείο να κινδυνέψουμε. Θα είναι πιο δύσκολο με πιο μικρό πρωτάθλημα και λιγότερες ομάδες».

Στόχος είναι η 6αδα τη νέα χρονιά;

«Είναι δύσκολο να πούμε κάτι από τώρα. Η κάθε ομάδα θέτει στόχους. Το ίδιο κάνουμε και εμείς, έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο αλλά για να τον πετύχουμε πρέπει να υπάρξουν όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε. Δεν είναι ακατόρθωτο, το κάναμε ξανά αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Είναι πως θα φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή».

Για το νέο πρωτάθλημα με 12 ομάδες και τις απόψεις για κατάργηση των πλέι οφ…

«Ο περισσότερος κόσμος βαρέθηκε τα πλέι οφ. Νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να ξεκαθάριζαν τα πράγματα από την αρχή για τον πρωταθλητή, την Ευρώπη και την διαβάθμιση. Στα πλέι οφ μόνο αγγαρεία γίνεται. Άλλο να παίζεις με 10 χιλιάδες κόσμο και άλλο με 5 άτομα στην κερκίδα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Για την προσωπική σου παρουσία…

«Είμαι ευχαριστημένος από την διοίκηση και τον προπονητή. Το έδειξα κι εγώ με την συμπεριφορά μου, το έδειξαν και αυτοί ότι θέλουν να με κρατήσουν. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, είναι το πώς αισθάνομαι εγώ. Σίγουρα υπάρχει μια μείωση της απόδοσης αλλά νιώθω δυνατός και ότι μπορώ να παίξω ακόμα. Θα πάω όσο πάει. Το νούμερο ένα είναι η ζωή που κάνει ένας ποδοσφαιριστής. Παρά τα 37 μου χρόνια δεν σκέφτομαι καν να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολη η απόφαση γιατί μάθαμε μια δουλειά, να κλωτσάμε μία μπάλα. Κάποιοι πέφτουν και σε κατάθλιψη».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ…

«Ότι και να πούμε είναι λίγο γι’ αυτές τις ομάδες. Για μένα δεν είναι δίκαια οι δύο ομάδες στον τελικό, ειδικά η Ρεάλ. Η Λίβερπουλ είναι πεντακάθαρα δίκαια στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι 50-50, σε κανέναν δεν μπορείς να δώσει προβάδισμα. Όλοι θα υπερβούν εαυτόν. Δεν είναι αυτό που λέγαμε παλιά ότι όποιος σκοράρει θα κερδίσει. Αυτό που περιμένω είναι τελικό με πολλά γκολ. Αν μπει γρήγορα γκολ θα ξεφύγει το σκορ».

Δειτε Επισης

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου