Συμφωνία ΑΕΚ - Ουζουνίδη για δύο χρόνια

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» συμφώνησε με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
 
Aπομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την πρόσληψη του 49χρονου Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
 
Μαζί με τον Ουζουνίδη θα... μετακομίσουν στα Σπάτα ο επί σειρά ετών βοηθός του και πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης Μπλεντάρ Κόλα, ένας γυμναστής (στους «πράσινους» είχε τον Νίκο Γιάγκου) και ένας αναλυτής. Παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.
 
Σχεδόν δύο χρόνια έπειτα από τη σύντομη παρουσία του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2016, ένας Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία του συλλόγου, ενώ μεσολάβησαν οι Τιμούρ Κετσπάγια, Ζοζέ Μοράις και βέβαια ο Μανόλο Χιμένεθ.
 
Η πολύ καλή δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη τόσο στον Πανιώνιο την σεζόν 2015-16 όσο και στον Παναθηναϊκό υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας από τον Δεκέμβριο του 2016 δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με αποτέλεσμα να κριθεί ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αντικαταστήσει τον Χιμένεθ και να αναλάβει να διατηρήσει την Ένωση στην κορυφή του πρωταθλήματος.
 
Στα Σπάτα ο παλαίμαχος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συναντήσει αρκετούς... γνωστούς, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, τους Νίκλας Χουλτ, Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά και μέλη του ιατρικού επιτελείου.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου