Τρόμος και πάλι σε σχολείο των ΗΠΑ-Ένοπλος άνοιξε πυρ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε ένα γυμνάσιο της πόλης Νόμπλσβιλ, στην Ιντιάνα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές. Ένας ύποπτος συνελήφθη, όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζον Πέριν λίγο νωρίτερα ανέφερε μέσω του Twitter ότι ήταν σε εξέλιξη ένα επεισόδιο στο Γουέστ Μιντλ Σκουλ της Νόμπλσβιλ και ότι δύο άνθρωποι είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές ωστόσο, οι τραυματίες είναι τουλάχιστον τρεις, εκ των οποίων ο ένας είναι ενήλικος. Ένας μαθητής νοσηλεύεται με κάταγμα στον αστράγαλο.

Το σχολείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Το κτίριο εκκενώθηκε και οι μαθητές επιβιβάστηκαν στα σχολικά λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθούν στο λύκειο της πόλης, απ' όπου τους παρέλαβαν οι γονείς τους.

Η σχολική χρονιά λήγει την 1η Ιουνίου. Την περασμένη εβδομάδα ένας 17χρονος άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του στην πόλη Σάντα Φε του Τέξας, σκοτώνοντας δέκα συμμαθητές και καθηγητές του.

Από τις αρχές του έτους έχουν καταγραφεί 23 επεισόδια με πυροβολισμούς σε σχολεία – κατά μέσο όρο πάνω από ένα την εβδομάδα.

Πηγή: CNN

Δειτε Επισης

Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Τραμπ: Εμπόδισα μια πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα κατά της Τουρκίας το ΡΚΚ
Διάψευση πως ο Μακρόν έκανε κοκαΐνη με τον Μερτς στο τρένο για Κίεβο-Τα βίντεο που προκάλεσαν θεωρίες συνωμοσίας