Συμφωνία ΠΑΟΚ με Σρνα

Ο Ντάριο Σρνα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Τετάρτης και σήμερα είχε το καθοριστικό ραντεβού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τις δυο πλευρές να... δίνουν τα χέρια.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, συμφώνησε με τον μάνατζερ του έμπειρου ποδοσφαιριστή, προκειμένου ο Σρνα να συνεχίσει την καριέρα του και να... ρίξει αυλαία στα γήπεδα με την φανέλα του Δικεφάλου, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.
 
Όπως φαίνεται, στην υπόθεση αυτή ήταν θετικός και το μέλος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης, με τον παίκτη να αναμένεται αύριο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 
Βάσει πληροφοριών, ο 36χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο, με τις ετήσιες απολαβές του, να ανέρχονται στις 500.000 ευρώ καθαρά.
 

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»