Βρισκόταν ύποπτα σταθμευμένος και βρήκαν στο όχημα του διαρρηκτικά εργαλεία

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 25 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας το πρωί σήμερα, όταν μετά από έρευνα που διενήργησαν στο αυτοκίνητο του, εντόπισαν αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 το πρωί σήμερα, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία για πρόληψη του εγκλήματος, αντιλήφθηκαν τον 25χρονο να βρίσκεται εντός του βαν αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν ύποπτα σταθμευμένο σε σημείο στην Επισκοπή, επαρχίας Λεμεσού.
 
 Με τη συγκατάθεση του 25χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν το αυτοκίνητου, εντός του οποίου εντόπισαν αριθμό εργαλείων, όπως κατσαβίδια, χειροψάλιδο και καβουρόπενσες, καθώς και ένα ζεύγος καινούργιες κάλτσες και ένα φαναράκι, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
 Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Στήθηκε κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Στο μικροσκόπιο της Βουλής η απόφαση του ΕΔΑΔ-«Η Νομική Υπηρεσία δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της απόφασης»
Μαζική η διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την απόφαση του ΕΔΑΔ-Συμμετέχουν 16 οργανώσεις
Σείεται η Νομική Υπηρεσία μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Επιμένουν κόμματα και βουλευτές για παραίτηση Αγγελίδη