ΕΛΑΜ: Δεν προσεγγίσαμε Θεοχάρους για υποψήφια μας στις Ευρωεκλογές

Τέλος στη ψιθυρολογία που αναπτύσσεται και το θέλει να προσέγγισε την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, προκειμένου να είναι υποψήφια του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, δίνει το ΕΛΑΜ.
 
Σε ανακοίνωσή του, το ΕΛΑΜ  ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε προσέγγισε την κ. Θεοχάρους για να κατέλθει ως υποψήφια του στις επικείμενες Ευρωεκλογές και ούτε  επιθυμεί να το πράξει.
 
«Άλλωστε», τονίζει το ΕΛΑΜ, «με την κ. Θεοχάρους μας χωρίζει χάσμα απόψεων, αφού ως γνωστό εμείς δεν ανήκουμε στον ενδιάμεσο-ομοσπονδιακό χώρο, αλλά αντιθέτως είμαστε ξεκάθαρα ένα αντιομοσπονδιακό Κίνημα».
 
Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:
 
«Επειδή υπάρχει σκόπιμη διάδοση πληροφοριών, οι οποίες καλλιεργούνται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους με αλλότριους σκοπούς, οφείλουμε να τοποθετηθούμε επίσημα.
 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε προσέγγισε την κ. Θεοχάρους για να κατέλθει ως υποψήφια του στις επικείμενες Ευρωεκλογές, ούτε και επιθυμεί να το πράξει, ως εκ τούτου ουδέν αναληθέστερο των ψευδών ειδήσεων που διαδίδονται.
 
Άλλωστε με την κ. Θεοχάρους μας χωρίζει χάσμα απόψεων, αφού ως γνωστό εμείς δεν ανήκουμε στον ενδιάμεσο-ομοσπονδιακό χώρο, αλλά αντιθέτως είμαστε ξεκάθαρα ένα αντιομοσπονδιακό Κίνημα».

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Στις 21 Μαΐου συνεδριάζει ξανά η Τεχνική Επιτροπή για τη νεολαία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Παπαδούρης-«Στην εποικοδομητική αντιπολίτευση οι Οικολόγοι»
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν