«Σαν σήμερα έφυγε ο πατέρας του ΑΠΟΕΛισμού»

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τον θάνατο του Γεώργιου Πούλια.
 
Αναλυτικά:
Σαν σήμερα πριν από 60 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο "Πατέρας" του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ, Γεώργιος Πούλιας. Ο Μεγάλος Ιδεολόγος είχε ως όραμα την ίδρυση ενός καθαρά Ελληνικού Σωματείου, ποτισμένο με τις αρχές των Προγόνων μας και με τις αξίες του Ολυμπισμού, έτσι γεννήθηκε το ΑΠΟΕΛ μας. Είμαστε σίγουροι πως ο Γεώργιος Πούλιας εκεί που βρίσκεται, νιώθει περήφανος που το ΑΠΟΕΛ του, εκτός από το προπύργειο του Ελληνισμού στην Κύπρο, έχει καταστεί επίσης το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και κοινωνικό φαινόμενο του τόπου.

ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ
ΖΗΤΩ Η 8Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1926
ΖΗΤΩ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»