«Η πρόταση Παπασταύρου θα βοηθήσει την Ομόνοια να ξεφύγει...»

Για τη σημαντική μέρα στην ιστορία της Ομόνοιας με την εκλογική συνέλευση, μίλησε ο Λώρης Κυριάκου στον Super Sport FM, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελική πρόταση Παπασταύρου, για τα άτομα που θα στελεχώσουν την εταιρεία και το θέμα του προπονητή. 

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Περιμένουμε ότι θα είναι αρκετά τα μέλη που θα παρευρεθούν σε αυτή τη συνέλευση. Εμείς από την πλευρά μας, λέμε ότι η λύση για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, είναι η πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου, γι΄ αυτό και ο   συνδυασμός θα πάει για στηρίξει και να υποστηρίξει αυτή την πρόταση, μετά την έγκριση της συνέλευσης.

Ο καθένας έχει την άποψη, του τις δικές του εισηγήσεις. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες. Βλέπουμε ότι αυτή η πρόταση που μας έχει καταθέσει, θα βοηθήσει την ομάδα να φύγει από αυτή την κατάσταση που βλέπουμε. Ποτέ στην ιστορία της η Ομόνοια δεν πήρε ούτε ένα βαθμό σε δύο μήνες. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Για το τι περιλαμβάνει η τελική πρόταση Παπασταύρου…

«Αυτή τη στιγμή, η Ομόνοια βρίσκεται σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση. Τρέχαμε να προεισπράξουμε μελλοντικά έσοδα για να προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτή η τακτική δεν είχε φέρει αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, όταν δούμε τις άμεσες υποχρεώσεις μέχρι τέλος του μήνα, ανέρχονται στο 1.5 εκ. ευρώ. Έρχεται ο κ. Παπασταύρου και θα δώσει αυτό το ποσό. Έτσι, θα ξοφλήσουμε όλες τις υποχρεώσεις για να ξεκινήσουμε την 1η  Ιουνίου για να μην έχουμε αυτό τον βραχνά. Στις 10 Ιουνίου, ο κ. Παπασταύρου θα βάλει ακόμα 1.5 εκ. ευρώ, αφού πρέπει να στήσουμε ομάδα. Θα πρέπει να φύγουν ποδοσφαιριστές που χρειαστεί να αποζημιώσεις. Η ομάδα θα πάει για προετοιμασία, θα πρέπει να γίνουν και εργασίες στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Για αυτό συμφωνήσαμε να βάλει το 1.5 εκ. ευρώ. Δεν περιμένουμε με αυτά τα λεφτά να λύσουμε το πρόβλημα. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα και να μην είναι όπως τώρα που γίνεται περίγελο. Ο Ομονοιάτης πλέον δεν μπορεί να αντέξει αυτή την κατάσταση, να πηγαίνει στο γήπεδο και να τη βλέπει να… κωλοσύρνεται. Δεν μπορούμε να τη βλέπουμε να έχει συνεχόμενες αποτυχίες.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το σωστό χειρισμό. Θα δουλέψει εντελώς διαφορετικά. Θα υπάρχει μια εταιρεία με επαγγελματίας, ο καθένας στο δικό του κομμάτι, με οικονομικό διευθυντή και τεχνικός διευθυντή που θα φέρει τον προπονητή για να χτίσουν μια ομάδα».

Αν έχουν βρει άτομα τα άτομα που θα στελεχώσουν την εταιρεία…

«Ο κ. Παπασταύρου θα βρίσκεται στην Κύπρο την ερχόμενη Τετάρτη, με στόχο να στηθεί η εταιρεία. Μίλησε με αρκετά άτομα σε Κύπρο και εξωτερικό. Πήρε το «πράσινο φως» και από τη στιγμή που θα προχωρήσουμε στην υπογραφή με τον κ. Παπαστύρου, θα στηθεί η καινούργια Ομόνοια».

Αν θα είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση όπως για παράδειγμα αυτή του Ρόη Πογιατζή…  

«Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Πάμε στην εκλογική συνέλευση με στόχο να εκλεγεί ο 15μελής συνδυασμός και από κείνη τη στιγμή και μετά προχωράμε με τον κ. Παπασταύρου. Τον Ιούνιο, η ομάδα θα πρέπει να είναι στημένη. Έχουμε πολλά να κάνουμε».

Για το θέμα προπονητή…  

«Οι πρώτες κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν τον γενικό διευθυντή και τον τεχνικό διευθυντή. Ο καθένας θα δουλέψει στο κομμάτι του. Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Ο τεχνικός διευθυντής θα προσλάβει προπονητή και μετά αυτοί οι δύο να στήσουν την ομάδα».

Ένα τελευταίο μήνυμα…  

«Αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα. Μας νοιάζει όλους, το μέλλον της Ομόνοιας. Θέλουμε να δούμε την Ομόνοια όπως τη θέλει ο καθένα. Τα 15 άτομα που θα εκλεγούν δεν θα λύσουν το πρόβλημα, αν δεν υπάρχει συνεργασία».

Δειτε Επισης

Η έκπληξη Φον ντερ Λάιεν στον ΠτΔ, οι θερμοί εναγκαλισμοί και το παραστράτημα Χριστοδουλίδη
Συντονισμός ομάδας Κυπριακού ενόψει Νέας Υόρκης-«Εποικοδομητικό και γόνιμο πνεύμα»
Βίντεο από drone δείχνει την καταστροφή από τον τυφώνα Milton στη Φλόριντα-Συγκλονιστικές επιχειρήσεις διάσωσης
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 11ης Συνόδου των ΜED9 στην Πάφο
«Χειρόφρενο» για το Pame Express η έλλειψη οδηγών, προαναγγέλλει όμως και άλλα δρομολόγια το Υπουργείο
Θετικά μεν μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια αλλά ζητά και άλλα ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Στο επίκεντρο των περιφερειακών εξελίξεων η Κύπρος-Συνέρχονται στην Πάφο οι MED9
Σκληρή απάντηση Κυβέρνησης σε ΑΚΕΛ-«Η κοινωνία το συνδέει με το Μαρί και την οικονομική κατάρρευση»
Παρουσίασε το Συνήγορο του Ασθενή ο Δαμιανός-Πυρ ομαδόν για έλλειψη διαβούλευσης
Γενικός Εισαγγελέας για παύση Οδυσσέα: Σεβαστά τα όσα ακούμε, αλλά θα πρέπει κάποιος να διαβάσει την απόφαση