«Οι μόνοι που μπορούν να διακόψουν αγώνα είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο ΑΠΟΕΛ απάντησε μέσω δηλώσεων ο υπεύθυνος της φουτσαλικής Ομόνοιας, Μπάρετ Κονσταντιάν στον Άστρα, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα. 

Αναλυτικά:

"Είναι πάρα πολύ άστοχη η ανακοίνωση, δεν υπήρχε λόγος για τέτοια ανακοίνωση. Δεν ξέρω για ποιό λόγο βγήκε. Είμαι δυο χρόνια στο τμήμα φούτσαλ και δεν είχαμε πρόβλημα με καμία ομάδα. Είναι άστοχη, δεν χρειάζεται καν να την σχολιάσω. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους.

Εμείς έχουμε πάντα μια λίστα 30 ατόμων που είναι η εφορία, η διοίκηση κλπ μαζί με συγγενείς παικτών. Δεν ξερω αν εννοούν ότι θα έρθει πρόκληση από τους παίκτες. Οι μόνοι που μπορούν να διακόψουν τον αγώνα είναι οι δικοί τους οπαδοί που και στον 1ο ημιτελικό κυπέλλου τα έκαναν σχεδόν όλα. Έριξαν αντικείμενα και κροτίδες ακόμα και στους δικούς τους παίκτες.

Δεν χρειαζόταν αυτή η ανακοίνωση. Φανατίζει τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό παιχνίδι. Οι αθλητές και οι προπονητές είναι φίλοι μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν αυτή η ανακοίνωση βγήκε με την έγκριση του προέδρου και του ΔΣ.

Εμείς έπρεπε να έχουμε παράπονο. Στα πρώτα δυο παιχνίδια αδικηθήκαμε, το είδε όλος ο κόσμος. Εμείς ζητάμε από τους διαιτητές να μας σφυρίσουν 50-50, δεν ζητάμε χάρες. Ότι βλέπουν αυτά να δίνουν".

Δειτε Επισης

Παρανάλωμα του πυρός όχημα 70χρονου στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης
Βήμα πίσω και από την Κίνα στον πόλεμο των δασμών-Εξετάζει αναβολή της επιβάρυνσης 125% σε ορισμένα προϊόντα
Ο Τραμπ απέφυγε να αναφερθεί στη «γενοκτονία των Αρμενίων»-Η αντίδραση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής
Πάνω από 90.000 άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής στον πάπα
Εκτελέστηκε στην Αλαμπάμα 50χρονος που είχε ζητήσει ο ίδιος να θανατωθεί
Λαβρόφ:«Είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την Ουκρανία»
Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού–Πάφου, λόγω τροχαίου με φορτηγό
Όαση στο υδατικό οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης-«Καλοδεχούμενες, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση»
«Η νομοθεσία του 2020 για την ενδοσχολική βία ακόμη δεν εφαρμόστηκε»-Καρφιά στην πρόταση Χαρτσιώτη για μειωμένες διαγωγές