Σοκαρισμός στη Χιλή από το βιασμό και τη δολοφονία 19μηνου κοριτσιού

Σοκ και οργή προκάλεσε στη Χιλή ο βιασμός και η φριχτή δολοφονίας ενός κοριτσιού μόλις 19 μηνών.
 
Την Κυριακή, η μικρή Αμπάρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Βαλπαραίζο και συνοδευόταν από τη θεία και το φίλο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι τραυματίστηκε επειδή έπεσε από το κρεβάτι του.
 
Ωστόσο οι γιατροί που πάλεψαν να σώσουν τη ζωή του παιδιού διαπίστωσαν τη σοκαριστική αλήθεια.
 
Τα σοβαρά τραύματα σε ζωτικά όργανα είχαν προέλθει από πρωκτική διείσδυση.
 
Το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε άμεσα στην εντατική και στη συνέχεια υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας άφησε την τελευταία του πνοή.
 
Μετά από τις καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού συνελήφθη ο 30χρονος σύντροφος της θείας, ονόματι Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, για συμμετοχή σε βιασμό που οδήγησε στο θάνατο ανηλίκου.
 
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τέτοια ήταν τα τραύματα του παιδιού, που το ιατρικό προσωπικό χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όσα είδαν.
 
Παρότι ο 30χρονος επιμένει ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε όταν έπεσε από το κρεβάτι, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης και πως προέβη στις πράξεις του σε διάστημα που έμεινε μόνος του μαζί του.
 
Τη Δευτέρα, ο υπουργός δικαιοσύνης της χώρας ζήτησε τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον Αραβένα, ο οποίος θα μείνει προφυλακισμένος για 6 μήνες, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
 
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις και διαδηλώσεις, με άλλους να ζητούν τη σύλληψη της θείας και άλλους να κατηγορούν την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, η οποία προ μηνών είχε αρνηθεί στο θείο της την επιμέλεια του παιδιού λόγω του  σεξουαλικού του προσανατολισμού.
 
Η μητέρα του παιδιού αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά και είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού.
 
Πηγή: topontiki.gr

Δειτε Επισης

Τα σενάρια και οι φήμες για την τραγωδία στην Ινδία-Ο διάλογος στο πιλοτήριο περιπλέκει την έρευνα
Καναδός κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη Ελληνοκαναδή κόρη του-Βρέθηκε νεκρή σε λίμνη στη Νέα Υόρκη
Παντρεμένη με μέλος ελίτ και πλούσιας οικογένειας η HR που... πιάστηκε με τον CEO σε συναυλία των Coldplay
Στους 27 οι νεκροί μετά από συντριβή αεροσκάφους στο Μπανγκλαντές-Ανάμεσα τους και παιδιά
Έκκληση 25 χωρών για άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας απήχθη από μυστική ισραηλινή δύναμη
Πάνω από 1.260 οι νεκροί στη νότια Συρία στις συγκρούσεις Δρούζων και Βεδουίνων
ΒΙΝΤΕΟ: Διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε γέφυρα στο Μάντσεστερ-Τουλάχιστον 15 τραυματίες
Πορνοστάρ δολοφόνησε ζευγάρι στο Λονδίνο-Διαμέλισε τα πτώματα και έπειτα χόρευε στη σκηνή του φόνου
Την Τετάρτη στην Τουρκία ο επόμενος γύρος συνομιλιών με τη Ρωσία-Η ανακοίνωση Ζελένσκι