«Ήμασταν έτοιμοι να αποδεσμεύσουμε παίκτες, ο Πάμπος ήταν ανένδοτος…»

 Στην ομιλία του κατά την διάρκεια της Εκλογικής Συνέλευσης της Ομόνοιας ο Αντώνης Τζιωνής έκανε αναφορά και στην απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου για να αποχωρήσει.

«Παρά το κακό μας ξεκίνημα, δεν είχαμε σκοπό να αλλάξουμε προπονητή. Θέλαμε να στηρίξουμε τον Πάμπο Χριστοδούλου, ακόμα και μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Διαγνώσαμε το πρόβλημα. Ήμασταν έτοιμοι να αποδεσμεύσουμε ποδοσφαιριστές και να επαναφέρουμε την τάξη στα αποδυτήρια. Ο κ. Χριστοδούλου ήταν, ωστόσο ανένδοτος. Πίστευε πως η λύση ήταν η αποχώρησή του. Τον πιέσαμε να αναθεωρήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Ακολούθησε αξιολόγηση αρκετών προπονητών. Καταλήξαμε στον Γερμανό, Ντιρκ Σούστερ, ο οποίος είχε να επιδείξει εξαιρετικό έργο στην πατρίδα του και είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος προπονητής στην Μπούντεσλιγκα το 2016. Είχε διευθετηθεί η κάθοδός του στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο τελευταία στιγμή δέχτηκε πιέσεις να αναλάβει την πρώην ομάδα του, η οποία κινδύνευε με υποβιβασμό και έτσι ναυάγησε η όλη προσπάθεια. Ακολούθησε νέα αξιολόγηση ονομάτων. Καταλήξαμε στον Ιβάιλο Πέτεφ, κυρίως λόγω της θετικής παρουσίας που είχε στην ΑΕΛ, όπως και σε άλλες ομάδες, αλλά και διότι γνώριζε την Κυπριακή πραγματικότητα. Ο ίδιος ανέφερε δημόσια, πως με το συγκεκριμένο ρόστερ πίστευε στην έξοδο στην Ευρώπη».

Σε άλλο σημείο ανάφερε ότι έχει έλθει σε συμφωνία συνολικής αξίας στο €1.500.000 και απομένει η υπογραφή του συμβολαίου.
«Υπογραμμίζω στο σημείο αυτό πως η πρόταση για την προαγορά εισιτηρίων από την Αμερικανική εταιρεία, η οποία υποβλήθηκε από την εταιρεία Consultics, έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί ομόφωνα από το ΔΣ, κατόπιν νομικής γνωμάτευσης. Η συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται στο €1.500.000 και μπορεί να συμβάλει προς την αντιμετώπιση του ελλείμματος και στην ομαλοποίηση της κατάστασης. Απομένει η υπογραφή συμβολαίου, κάτι που κρίναμε ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νέο ΔΣ, που θα εκλεγεί από τη σημερινή Γενική Συνέλευση. Το νέο ΔΣ θα έχει τη δυνατότητα, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, να αξιολογήσει την πρόταση και να προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου. Να αναφέρω πως, τα έσοδα από τη διάθεση των Premium εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και των υπόλοιπων εισιτηρίων διαρκείας, ήταν προϋπολογισμένα».

Δειτε Επισης

Η έκπληξη Φον ντερ Λάιεν στον ΠτΔ, οι θερμοί εναγκαλισμοί και το παραστράτημα Χριστοδουλίδη
Συντονισμός ομάδας Κυπριακού ενόψει Νέας Υόρκης-«Εποικοδομητικό και γόνιμο πνεύμα»
Βίντεο από drone δείχνει την καταστροφή από τον τυφώνα Milton στη Φλόριντα-Συγκλονιστικές επιχειρήσεις διάσωσης
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 11ης Συνόδου των ΜED9 στην Πάφο
«Χειρόφρενο» για το Pame Express η έλλειψη οδηγών, προαναγγέλλει όμως και άλλα δρομολόγια το Υπουργείο
Θετικά μεν μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια αλλά ζητά και άλλα ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Στο επίκεντρο των περιφερειακών εξελίξεων η Κύπρος-Συνέρχονται στην Πάφο οι MED9
Σκληρή απάντηση Κυβέρνησης σε ΑΚΕΛ-«Η κοινωνία το συνδέει με το Μαρί και την οικονομική κατάρρευση»
Παρουσίασε το Συνήγορο του Ασθενή ο Δαμιανός-Πυρ ομαδόν για έλλειψη διαβούλευσης
Γενικός Εισαγγελέας για παύση Οδυσσέα: Σεβαστά τα όσα ακούμε, αλλά θα πρέπει κάποιος να διαβάσει την απόφαση