H ανταπόκριση των μελών της Ομόνοιας στην ψηφοφορία

Δεν ξεπέρασαν τα 1000 τα άτομα που ψήφισαν στις σημερινές εκλογές της Ομόνοιας, όπως ήταν η αισιοδοξία κατά τη διάρκεια της εγγραφής των μελών.
 
Όπως ανακοίνωσαν την περασμένη Δευτέρα (30/04) οι πράσινοι:Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δικαίωμα ψήφου στην επικείμενη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, διατηρούν 868 Μέλη, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί, καθώς εισπράξεις συνδρομών θα γίνονται στις 02/05/2018, στον χώρο διεξαγωγής της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης».
 
Ο αριθμός των ατόμων που προσήλθαν στις κάλπες το βράδυ της Τετάρτης (02/05) ήταν ελαφρών αυξημένος.
 
Συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι ήταν 904.

Δειτε Επισης

Όαση στο υδατικό οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης-«Καλοδεχούμενες, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση»
«Η νομοθεσία του 2020 για την ενδοσχολική βία ακόμη δεν εφαρμόστηκε»-Καρφιά στην πρόταση Χαρτσιώτη για μειωμένες διαγωγές
Νίκος Αναστασιάδης: Με έστησαν σε λαϊκό δικαστήριο, να μην πω τι έγινε επί Μιλόσεβιτς και στο Μαρί-«Η λάσπη ξηραίνεται»
Ο Νόμος τελικά... δέρνεται από τους λίγους-Ολόκληρο χάος για το Μ. Σάββατο αλλά μόνο μια σύλληψη
Σε τροχιά εκλογών η ΕΔΕΚ-Παραιτήθηκαν και άλλοι αξιωματούχοι μετά τον Σιζόπουλο
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σκουλλί-Σκυτάλη στην Αστυνομία για διερεύνηση των αιτίων
Απαραίτητη η κρατική βούληση για τις λαμπρατζιές-«Το νομοσχέδιο από μόνο του δεν μπορεί να εγγυηθεί»