Συνεχίζει να προκαλεί ο Φαίδωνας – Αστυνομικοί συνεργάτες του Καλοψιδιώτη σε θέσεις κλειδιά

Απάντηση στους Συνδέσμους Αστυνομίας για το θέμα της διαφθοράς έδωσε με σημερινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.
 
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα στον τόπο και δεν είναι η ώρα για συνδικαλισμούς, απάντησε ο δήμαρχος Πάφου στις αναφορές που έκαναν σήμερα οι σύνδεσμοι Αστυνομίας.
 
Επικαλέστηκε μάλιστα τις δηλώσεις του Ιωνά Νικολάου ότι θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη, αν πληροφορηθεί ποιοι βρίσκονται στην πυραμίδα της εμπορίας ναρκωτικών.
 
Αναρωτήθηκε επίσης γιατί η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα ξεκίνησε μόλις πριν από δέκα μέρες, μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον των αστυνομικών στην Λεμεσό.
 
Προκάλεσε επίσης τους Συνδέσμους Αστυνομίας να τοποθετηθούν κατά πόσο υπάρχουν επίορκοι και διεφθαρμένοι αστυνομικοί ενώ αναρωτήθηκε εάν οποιοσδήποτε μέλος της δύναμης κατέθεσε στοιχεία για την κτήση κινητής και ακίνητης περιουσίας τα τελευταία χρόνια.
 
Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση 4 μελών της δύναμης που συνεργάζονταν με τον Φάνο Καλοψιδιωτη, και επιχειρηματικά όπως διευκρίνισε. Όταν έγινε αντιληπτό, είπε, μετακινήθηκαν σε άλλα τμήματα αλλά μετά την δολοφονία του επέστρεψαν στα προηγούμενα καθήκοντα τους, μάλιστα κάποιοι και σε θέσεις κλειδιά κατά  την έκφραση του. Αναρωτήθηκε που είναι η μηδενική ανοχή.
 
Κατήγγειλε επίσης ότι το οργανωμένο έγκλημα διευθύνεται μέσα από τις κεντρικές φυλακές με κατάδικους που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα εν γνώση των αρχών, όπως ανέφερε. Οι βαρυποινίτες πληρώνουν 1000 ευρώ για αυτή την υπηρεσία, υποστήριξε, λέγοντας ακόμα ότι στις κεντρικές φυλακές γίνονται παραδώσεις ναρκωτικών με drones.   
 
Ο ίδιος, είπε, δεν χρειάζεται προβολή, και δεν ακολουθεί τα γεγονότα. Κάλεσε την Αστυνομία να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα και να μην προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με επιχειρήσεις άνευ ουσίας.
 
Τους κάλεσε επίσης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τα εκατοντάδες παιδιά που έχουν χαθεί, που έχουν οδηγηθεί στα ναρκωτικά και έχουν πλήρως καταστραφεί αφού κάποια εξ αυτών είναι “ ζωντανοί – νεκροί”.
 
 
Ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος είναι ο τελευταίος που θα βάλει όλους τους αστυνομικούς σε ένα τσουβάλι, αφού κάτι τέτοιο δημιουργεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ κατά την έκφραση του.
 
Δεν είναι όλοι ανίκανοι και διεφθαρμένοι, είπε, υπάρχουν και ικανοί και μη διεφθαρμένοι. Στόχος του, κατέληξε, δεν είναι να μετοχοποιήσει τους πάντες αλλά όσους είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και όσους δεν επιτελούν το καθήκον τους οι οποίοι δεν έχουν χώρο στην Αστυνομία.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία