Ζητά ανανέωση εντολής για την προεδρία του ΔΗΚΟ ο Νικόλας

Με τη σημερινή διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων, το ΔΗΚΟ εισέρχεται στην αντίστροφη μέτρηση για την Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.
 
Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις θέσεις των αξιωματούχων και των μελών των κεντρικών και επαρχιακών συλλογικών οργάνων γίνεται σήμερα από τις εννέα το πρωί μέχρι την μία το μεσημέρι.
 
Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις των αξιωματούχων, δηλαδή τις θέσεις του προέδρου, του αναπληρωτή προέδρου, των τριών αντιπροέδρων, του Γενικού Γραμματέα και του Οργανωτικού Γραμματέα, καθώς και οι υποψηφιότητες για τις 15 αιρετές θέσεις του Εκτελεστικού Γραφείου, υποβάλλονται στο Γραφείο του Οργανωτικού Γραμματέα, στον 1ο όροφο των κεντρικών γραφείων του ΔΗΚΟ.
 
Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του Προέδρου Επαρχιακής Επιτροπής και για τις θέσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των Επαρχιακών Επιτροπών υποβάλλονται στα γραφεία της αντίστοιχης Επαρχιακής Επιτροπής.
 

 

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Φειδίας, δικαιολογείται ξανά για το podcast με τον Τατάρ ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής
Α. Δημητρίου: Θετικό ότι μετά την πενταμερή μένει ζωντανή η διαδικασία
«TAM PARTİ»-Το νέο κόμμα του Σερντάρ Ντενκτάς
Θίχτηκε ο Ακιντζί από τους χαρακτηρισμούς Ερντογάν περί παράγκας για το «προεδρικό»-Η ανάρτηση του 2021
Πυρά ΑΚΕΛ κατά Κυβέρνησης μετά την απόφαση για τις κάμερες-«Δεν έκανε τίποτα για να διορθωθούν οι στρεβλώσεις»
«Ο ρόλος του ΗΒ στην προκειμένη φάση είναι υποστηρικτικός»-Τι αναφέρει το ΥΠΕΞ της Βρετανίας
Δέσμευση ΠτΔ ότι θα θέσει το θέμα αγνοουμένων στην Τουρκία στο πλαίσιο των ΜΟΕ προς τους συγγενείς
To κόβει στον Χριστοδουλίδη ο Ερντογάν-«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο»
Τελετή επαναπατρισμού οστών 16 Ελλαδιτών ηρώων της ΕΛΔΥΚ που έπεσαν στην εισβολή-«Η Κύπρος σας ευγνωμονεί»
Καταδικάζει την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα το Υπουργείο Εξωτερικών