Ενώπιον δικαστηρίου οι τρεις για την βομβιστική επίθεση στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα τα τρεις ύποπτοι ηλικίας 26, 20 και 30 ετών που συνελήφθησαν χθες στην Πάφο σε σχέση με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
 
Η σύλληψη των τριών έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.
 
Αρχικά συνελήφθη ο 26χρονος στην περιοχή των Κονιών και στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 20χρονου και του 30χρονου που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συνεργείας μετά την διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
 
Τον 26χρονο κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις των ναρκωτικών και η Αστυνομία μετά την μαρτυρία που εξασφάλισε εκτιμά πως φέρεται να είναι ύποπτος για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού ανήμερα των Χριστουγέννων στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.
 
 Σημειώνεται πως η διαδικασία προσωποκράτησης του ενός, ίσως λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αφού ο ένας εκ των υπόπτων νοσηλεύεται μετά από ιατρικό πρόβλημα που του προέκυψε.

Στο μεταξύ σε ανάρτηση του χθες το βράδυ στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει  ότι «ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί! Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος αλλά κάποιοι δεν έχουν το ανάστημά να πάρουν μέτρα».
 
Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα, στο πλαίσιο των οποίων έχει προβεί σε αριθμό συλλήψεων.

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ζητά ο υπόδικος που μαχαιρώθηκε στις Φυλακές-Επιστολή σε Εισαγγελέα
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
Ολοκληρώθηκε η εξέταση μάρτυρα για ηλεκτρονική αλληλογραφία στην υπόθεση πολιτογραφήσεων
Σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λάρνακας πέντε νεαροί που άρπαζαν τσάντες και κινητά από περαστικούς
Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων πρωθεί δράσεις μείωσης βλάβης σε σχέση με χρήση ουσιών
Τρεις οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό
Παραπέμπεται εκ νέου στο Δικαστήριο της ΕΕ για τη διαχείριση αποβλήτων σε Βατί και Κοτσιάτη η Κύπρος
«Δεν σημειώθηκε κάτι που να εκφεύγει για να παρέμβουμε» απαντά ο Αρχηγός-Επαναφέρει το νομοσχέδιο για διαμαρτυρίες ο Χαρτσιώτης
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην Έγκωμη-Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια (pics)