«Αλίμονο αν πουλήσουμε ένα άνθρωπο που μας έκανε μάγκες»

Στην επόμενη ημέρα μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Σωφρόνη Αυγουστή.

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Χωρίς τίτλο δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις επιτυχημένη τη χρονιά. Κάναμε μια μαγική χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν λειτούργησαν οι συγκυρίες με το μέρος μας. Υστερήσαμε στο καθαρό μυαλό. Δεν απογοητευόμαστε, γνωρίζουμε το συναίσθημα του κόσμου. Να συγχαρούμε την ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς από σήμερα θα στρωθούμε στη δουλειά για να επιστρέψουμε πολύ πιο δυνατοί. Το να διεκδικείς και να χάνεις δυο τίτλους σε 180 λεπτά σίγουρα δεν είναι το πιο ωραίο. Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας έλειψε. Κινήσεις πανικού δεν πρόκειται να υπάρξουν. Θα περιμένουμε μερικές ώρες να ηρεμήσει το πνεύμα μας. Θα προσπαθήσουμε με μεγάλη ηρεμία για να δουλέψουμε και να επανέλθουμε».
 
Για τη σημερινή συνάντηση του Νίκου Κίρζη με τον Αυγουστή: «Σήμερα θα υπάρξει η συνάντηση του κύριου Κύριζη με τον κύριο Αυγουστή. Θα συζητήσουν για θέματα προγραμματισμού. Θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να παραμείνουμε στα ψηλά και να διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους την επόμενη χρονιά».
 
Αν υπάρχει θέμα Σωφρόνη Αυγουστή: «Ούτε να περνά από τη σφαίρα της φαντασίας του καθενός. Αλίμονο αν πουλήσουμε ένα άνθρωπο ο οποίος μας έκανε μάγκες».

Αν θα τοποθετηθεί η διοίκηση δημόσια: «Θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος ίσως την ερχόμενη βδομάδα».
 
Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Ο χθεσινός τελικός στο ότι η ΑΕΚ αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του αγώνα. Χθες ήταν η σειρά της ΑΕΚ να πανηγυρίσει για αυτό τη συγχαίρουμε και προχωρούμε»
 
Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα και να τους δώσουμε περισσότερες χαρές, αρχής γενομένης από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
 

Δειτε Επισης

Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων