«Κατονόμασα τον Μούζο για τον εμπρησμό και δεν τον ανέκριναν καν. Κάποιοι έπρεπε να παραιτηθούν»

Δεν κατεβάζει το δάχτυλο του από την σκανδάλη ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος συνεχίζει να πυροβολεί την αστυνομία η οποία επί της ουσίας δεν απαντά στα όσα καταγγέλλει ο Δήμαρχος.
 
Σε δηλώσεις του στον Alpha για τις συλλήψεις που έγιναν στην υπόθεση του εμπρησμού του οχήματος της μητέρας του, ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι είχε κατονομάσει μετά το συμβάν στην κατάθεση του τον Ηλία Μούζο, ωστόσο «δεν τον κάλεσαν να τον ανακρίνουν». Κάτι που εγείρει ερωτήματα αφού σε άλλες υποθέσεις όταν κατονομαστεί ύποπτος, μπορεί να συλληφθεί.
 
«Οι τρεις που συνελήφθησαν είναι πρώην υπάλληλοι του Μούζου» ανέφερε ο Δήμαρχος, εκ των οποίων ο ένας τέθηκε στο στόχαστρο του κ. Φαίδωνος σε σχέση με την λειτουργία «παράνομου υποστατικού».
 
Σε σχέση με τα έγγραφα που έφερε στο φως ο REPORTER και τα οποία δείχνουν ότι η αστυνομία γνώριζε πολλά για την δράση του Μούζου, ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε ότι κάποιοι έπρεπε να παραιτηθούν ενώ μίλησε για ανικανότητα και διαπλοκή.
 
«Αξιωματικοί με ρολόγια ρόλεξ και εξοχικά, με ένα μισθό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.
 

Δειτε Επισης

Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα-Μοιραία προπόνηση για εκπαιδευτή αλόγων
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας