Αναλαμβάνει δράση στους μικρούς του ΑΠΟΕΛ ο Σάμιος

Την πρόσληψη του Ευάγγελου Σάμιου στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ευάγγελο Σάμιο. Η συνεργασία είναι διάρκειας ενός έτους.

Ο κ. Σάμιος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Elite Youth A.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε ως επαγγελματίας, σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω και Ατρόμητο, συνολικά 13 χρόνια.

Ξεκίνησε την προπονητική και τεχνική του καριέρα από την ακαδημία Juan Ramón Rocha. Θήτευσε συνολικά για 3 χρόνια στην Ακαδημία του Ατρόμητου και 10 χρόνια στην Ακαδημία Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα από το 2007 έως και το 2017.

Ο κ. Σάμιος αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο για το μέλλον της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να έχει παραγωγική δουλειά.

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»