Στη σύνοδο κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη σύνοδο κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια, στις 17 Μαϊου, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταβαίνει στη βουλγαρική πρωτεύουσα την Τετάρτη το πρωί.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει αύριο το απόγευμα στις εργασίες της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο της συνόδου ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων.
 
Το βράδυ της 16ης Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε άτυπο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προς τιμή των ηγετών που θα συμμετάσχουν στη Σύνοδο, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τα ψηφιακά θέματα και την Καινοτομία.
 
Τις εργασίες της συνόδου ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου, θα απασχολήσουν θέματα που αφορούν τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα κράτη μέλη της ΕΕ με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη συνδεσιμότητα ανάμεσά τους.  
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίον θα συνοδεύει στη Σόφια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 18 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Από τον Ίλον Μασκ στους αριστίνδην-Οι ευκαιριακές συμμαχίες αυξημένου ρίσκου χωρίς πολιτικό υπόβαθρο
Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου