Η απάντηση του Σάλαϊ για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

Συνέντευξη σε Μέσο της Ιταλίας παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρόναλντ Σάλαϊ, ο οποίος αναφέρεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην απόδοσή του, τους στόχους του αλλά και το μέλλον του στην ομάδα. «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, είμαι επικεντρωμένος στην καλή δουλειά που κάνω με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής. 

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Τι σεζόν ήταν αυτή; Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για μένα. Παίζαμε με τον Απόλλωνα για την κορυφή μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Υπήρξε μία μακρά περίοδος κατά την οποία ήταν πρώτος ο Απόλλωνας. Πήραμε από αυτούς την κορυφή όταν αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ματς εναντίον τους στα πλέι οφ και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση. Ευτυχώς πήραμε το καλύτερο και τώρα απολαμβάνουμε τον τίτλο, για μένα είναι απερίγραπτη και μοναδική η συγκίνηση, γιατί δεν είχα κερδίσει ποτέ ένα τρόπαιο πιο πριν».

Για την απόδοσή του και τους στόχους του στη συνέχεια:

«Λοιπόν, είμαι ευχαριστημένος με τα θετικά σχόλια του προπονητή μου για μένα και χαίρομαι που συνέβαλα με τους στόχους μου και το παιχνίδι μου για να κερδίσω τον τίτλο με την ομάδα μου. Νομίζω ότι έπαιξα καλά καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν και πρόσφερα με καλές επιδόσεις. Τώρα ο στόχος μου είναι να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να υπερβαίνω τον εαυτό μου καθημερινά».

Για το αν πιστεύει ότι εξελίσσεται στον ΑΠΟΕΛ

«Ναι, το νομίζω πραγματικά. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στον αγώνα και αυτό που προσπαθώ πάντα να κάνω είναι έχω τις σκέψεις μου στα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα. Κάθε φορά προσπαθώ να κάνω τη διαφορά: μερικές φορές τα καταφέρνω, μερικές δεν… Αλλά ο στόχος μου πάντα είναι να βελτιώνομαι, κάθε μέρα, κάθε λεπτό της καριέρας μου».

«Και εκτός γηπέδου προσέχω κάθε λεπτομέρεια, γιατί είμαι επαγγελματίας και πρέπει να συμπεριφέρομαι έτσι 24 ώρες την ημέρα. Είμαι πολύ τυχερός γιατί έζησα πολλές αξέχαστες στιγμές από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, ανάμεσα στις καλύτερες στιγμές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, θα επέλεγα τους αγώνες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τότεναμ και την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, και κατά δεύτερο λόγο, φυσικά, το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που μας έδωσε τον τίτλο»

Για το μέλλον του: 

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, είμαι επικεντρωμένος στην καλή δουλειά που κάνω με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Έχω συμβόλαιο, θα δούμε τι είδηση θα έρθει. Με τα υπόλοιπα ασχολείται ο ατζέντης. Αυτό δεν είναι η δουλειά μου, η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι μόνο το αγωνιστικό και να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης