Έκλεισε τον αρχηγό της η Ανόρθωση!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας, Ζοάο Βίκτορ, ανακοίνωσε η Ανόρθωση μέχρι το 2021.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ζοάο Βίκτορ, μέχρι το 2021. Ως γνωστό ο 29χρονος μέσος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι και το 2019 και αποφασίστηκε, μετά την εξαιρετική του φετινή σεζόν, η ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Ζοάο Βίκτορ κατέγραψε 35 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 7 τέρματα. Η επόμενη σεζόν θα είναι η 4η διαδοχική για τον ίδιο με την φανέλα της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στο Βίκτορ να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερες νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος, όπως και να μπορέσει να σηκώσει ψηλά κάποιο τρόπαιο».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε