Νέες έρευνες σε υποστατικά και οχήματα στην Λεμεσό

Στο πλαίσιο της δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα, συνεχίστηκαν και το πρωί σήμερα, οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 5 - 6.30 σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις έρευνες με δικαστικά εντάλματα στις οικίες, υποστατικά και οχήματα τριών προσώπων στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ, της ΜΜΑΔ και της ΥΚΑΝ. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 
 

Δειτε Επισης

Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για κλοπές μετά από καταδίωξη στη Λεμεσό
Σχολεία έλαβαν email θρησκευτικού περιεχομένου με αναφορές στον Αλλάχ
Αδειάζει Αστυνομία ο Σαββίδης για κυνηγούς και ρίχνει πίσω το μπαλάκι της ευθύνης-«Η ίδια απέκοψε τον δρόμο, επέδειξε ανοχή»
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αποθήκη σε Γυμνάσιο στον Στρόβολο
Τα βάζει ξανά με την ΕΕ ο Τατάρ-Έψαχνε για την «κυριαρχική ισότητα» του στην Έκθεση Προόδου
Ενώπιον Δικαστηρίου ο οδηγός του forklift και ο εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό με θύμα 34χρονο
Σατανική πεθερά δηλητηρίασε τη νύφη της στη Βραζιλία-Η κοπέλα είχε ανακαλύψει ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε
Ευρωβουλευτές καταδικάζουν την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα-Ξεκάθαρα μηνύματα από την ΕΕ