Στόχος εγκληματικής ενέργειας για τρίτη φορά η οικία συνταξιούχου στην Λεμεσό

Μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο κατοικίας συνταξιούχου στην περιοχή Χαλκούτσας στη Λεμεσό, προκλήθηκαν από έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας στις 2 σήμερα το πρωί.
 
Ο 75χρονος παραπονούμενος εξέφρασε άγνοια αλλά και απορία για τα κίνητρα των δραστών.
 
Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη κι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται από το πρωί
 
Είναι η 3η φορά που το συγκεκριμένο σπίτι γίνεται στόχος εγκληματικής ενέργειας. Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι κροτίδα έξω από την κατοικία ενώ σε άλλη περίπτωση είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο εναντίον της. 
 
Οι ανακριτές φέρονται να αποδίδουν τις εγκληματικές ενέργειες σε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως να έχει με τρίτα πρόσωπα, άτομο της οικογένειας του 75χρονου.
 

Δειτε Επισης

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
LIVE/Σ. Αγγελίδης: Θα έπρεπε να ζητήσουμε την παραίτηση των δικαστών του πρωτόδικου Δικαστηρίου και του Εφετείου για την υπόθεση Αρβανίτης;
Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»