Πέδρο, καλύτερα να… κεντάς, παρά να μιλάς!

Από τη στιγμή της (ανα)δημοσίευσης και μετάφρασης της συνέντευξής του στη maisfutebol την περασμένη Τρίτη είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της κυπριακής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Η παραπομπή του τελεσιδίκησε χθες με την -επιεική κατά τον ίδιο τον Αθλητικό Δικαστή- απόφαση για πρόστιμο €5.000.

Ο Ζοάο Πέδρο μπορεί μόνο να ελπίζει ότι εφ’ εξής αυτή η υπόθεση θα μπει στο χρονοντούλαπο και πως άπαντες θα ασχολούνται μαζί του με αφορμή τα πεπραγμένα του εντός των αγωνιστικών χώρων. Και είναι γεγονός πως από τη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με αφορμή τις δηλώσεις του ο 31χρονος Πορτογάλος κάνει ό,τι περνά από το… πόδι του, προκειμένου να στρέψει την προσοχή αποκλειστικά στις επιδόσεις του.

Μόλις μια μέρα μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης (και της επίσημης απολογίας του) ο άσος του Απόλλωνα δημιούργησε και τα δύο τέρματα των κυπελλούχων στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης»: το πρώτο με σέντρα για τον Σαρδινέρο, το δεύτερο με κόρνερ που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάγκλιτσα.

Την περασμένη Κυριακή από τα δικά του πόδια έφυγε η πάσα για τον Παπουλή, ο οποίος ισοφάρισε την Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής, ενώ στη χθεσινή αναμέτρηση (εξ αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής) με την Ομόνοια στο «Τσίρειο» εκτέλεσε το φάουλ που έφερε το 1-1 δια ποδός Γιούστε! Ίσως τελικά να μην ήταν τυχαίο ότι η μοναδική αφλογιστία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ήλθε στο παιχνίδι, στο οποίο ο Πέδρο έλειπε λόγω τιμωρίας…

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης