Ανόρθωση για Ράγιος: «Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας»

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, αναφέρθηκε στα θέματα προγραμματισμού της ομάδας της Αμμοχώστου και το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι το τελευταίο της χρονιάς.
 
Για την άφιξη του μάνατζερ του Ράγιος: «Θα έρθει αύριο στην Κύπρο ο μάνατζερ του Ράγιος, όποτε θα έχουμε μια συνάντηση πιθανότατα μέσα στην ημέρα για να δούμε πως θα συνεχίσει το όλο θέμα. Από την πλευρά μας, θα καταθέσουμε την πρότασή μας προς τον ποδοσφαιριστή και θα αναμένουμε την απάντησή του».

Γιατί την προσέγγιση στο θέμα σε σύγκριση με αυτό του Αρούς: «Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είχαμε πει ότι θέλαμε να κλείσουμε τα θέματα προγραμματισμού. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια καίρια θέση για αυτό και προτιμήσαμε να επισπεύσουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία με τον τερματοφύλακα. Περιμένουμε την απάντησή του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας».
 
Αν θα υπάρξει θετική κατάληξη με τον Ράγιος: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Χρειάζεται η συγκατάθεση και των δυο πλευρών για να επιτευχθεί η συμφωνία. Η Ανόρθωση προτίθεται να βελτιώσει την πρόταση προς τον Ρούμπεν Ράγιος και αυτό αν τον βρίσκει σύμφωνο θα πραγματοποιηθεί η επέκταση. Εμείς έχουμε την καλή διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της Ανόρθωσης για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει όλες οι εκκρεμότητες να κλείνουν σιγά σιγά με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων».
 
Για τον Ντούρις: «Έχουν γίνει κάποιες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά και με την Ρωσική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής νιώθει ευχαριστημένος στην Κύπρο και στην ομάδα και το έχει εκφράσει αυτό. Θα προχωρήσουμε στα πιο ουσιαστικά ζητήματα με το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το αν προβληματίζουν οι συχνοί τραυματισμοί του Σισέ: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν τίθεται θέμα για την αξία του. Υπάρχει ένας προβληματισμός όμως για τους τραυματισμούς που τον αφήνουν εκτός σε αρκετά παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μας προβληματίζει. Ακόμη να αποφασίσουμε αν θα του καταθέσουμε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου».
 
Για Κύπριους παίκτες που βρίσκονται τα ονόματά τους στο προσκήνιο: «Δεν έχουμε κάνει ουσιώδεις επαφές μέχρι τώρα. Θέλουμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας στο θέμα των Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Δεν υπάρχει όμως κάτι πιο χειροπιαστό».
 
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, με πίστη στις δυνατότητές μας. Αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητα του αγώνα για τον αντίπαλο. Υπάρχουν δεδομένες απουσίες, αλλά όποιοι κληθούν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».
 
Για τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι: «Πρακτικά, ο Ρόνι Λέβι ανέφερε ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον προπονητή μας».
 

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης