Ο κύβος ερρίφθη για τα λεωφορεία στην Πάφο - Επήλθε συμφωνία ΟΣΥΠΑ ΜΕ Υπουργείο Μεταφορών

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει πως έχει επέλθει συμφωνία με τον Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, ως προς την διαφορά που είχε προκύψει αναφορικά με την καταβολή της κυβερνητικής συνεισφοράς. Τα δρομολόγια του ΟΣΥΠΑ θα ξεκινήσουν σήμερα το βράδυ.
 
Η συμφωνία, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, επιτεύχθηκε μετά από εντατικές προσπάθειες του Υπουργείου, που είχαν ως γνώμονα την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού και συγχρόνως, την προστασία του δημοσίου χρήματος.
 
Ως εκ τούτου, ο Οργανισμός έχει δεσμευτεί ότι δεν θα προκύψουν επιπλέον απαιτήσεις όσο αφορά τα έξοδα του και ότι η Εταιρεία θα καταβάλει άμεσα τους μισθούς των εργαζομένων.
 
Το Υπουργείο εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό και απευθύνει έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες εταιρείες στις Συμβάσεις Δημόσιων Μεταφορών, να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας, για το καλό των δημόσιων συγκοινωνιών, των εργαζομένων και των επιβατών τους.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας