Παραδόθηκαν οι δυο, ψάχνουν τον τρίτο ύποπτο για τα έκτροπα στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και της Καταστολής Βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου. Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 
 
Σημειώνεται ότι, τα άλλα δύο πρόσωπα που αναζητούνταν σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, παρουσιάστηκαν απόψε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίνονται. 
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλ. 24-804060, 24804072  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Βλέπει παράθυρο ελπίδας μετά την διάσκεψη στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-«Το τείχος της κατοχής δεν είναι αδιαπέραστο»
Τα ρίχνει ξανά στην Ε/κ πλευρά ο Τατάρ-«Κινείται εδώ και χρόνια στη ζώνη άνεσης της διεθνούς αναγνώρισης»
Συνεχίζει ακάθεκτος την προκλητική στάση στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Χαρακτήρισε «νόμιμο βήμα» την εισβολή
Μεταλλίο Εξαίρετης Προσφοράς στη Μαρίζα Κωχ-«Πρωτοστάτης στην προσπάθεια για διεθνοποίηση του Κυπριακού»
Επιμένει με τα «δύο κράτη» ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής ο Ερντογάν από τα κατεχόμενα
Μεγάλη γκάφα Ερντογάν-Χρησιμοποίησε εικόνα της ΕΟΚΑ για τον τουρκικό στρατό και τη διέγραψε αμέσως
Επιστροφή του καιρού στα 40αρια-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
ΒΙΝΤΕΟ: Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Τον υποδέχθηκε ο Τατάρ μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος