«Ήταν ο Φανιέρος, ο Κατσουρίδης και στο τέλος ο Πογιατζής. Διαφωνώ έντονα…»

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ 95.0 ο Λάμπρος Πιερή, μέλος της ομάδας διαπραγματευτών των επαφών με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου αναφέρθηκε στα σενάρια που υπάρχουν ενόψει των εκλογών.

Υποστήριξε ότι η πρόταση που κατέθεσε η Θύρα 9 είναι μία πρόταση που προωθεί το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, ενώ αναφέρθηκε και στα δεδομένα σχετικά με τα χρήματα που χρειάζονται οι πράσινοι για να περάσουν τα κριτήρια.
 
Για τους συνδυασμούς: «Αρχικά είχαν ακούστε ότι θα αναλάβει ο κ. Φανιέρος, μετά ο Νικόλας Νικολάου, μετά επιχειρηματίες από την Λευκωσία, η πρωτοβουλία του κ. Κατσουρίδη, να υπάρχει ενότητα αλλά να βρει και λεφτά, αλλά και στο τέλος ο Ρόης Πογιατζής.

Η μόνη πρόταση που ξέρω ότι υπάρχει στο τραπέζι είναι αυτή της θύρας 9 γιατί δεν έχω δει έγγραφα από άλλους ή ολοκληρωμένες γραπτές προτάσεις. Έχω λοιπόν υπόψιν μου το νομικό κείμενο αυτής της συμφωνίας της θύρας 9. Διαφωνώ έντονα να συνδεθεί η Ομόνοια με κρυπτονόμισμα που έχει εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους. Δεν είναι πρόταση της θύρας 9, είναι πρόταση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πάντως, δεν θυμάμαι άλλη φορά να υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που να περιέχουν οικονομικές προτάσεις. Είμαστε όχι στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε. Εγώ δεν έχω δει έγγραφα, είναι θέμα της Γενικής Συνέλευσης, του Σωματείου να αποφασίσει».

Για τα χρήματα που χρειάζεται άμεσα η ομάδα για τα κριτήρια: «Απόψε θα παρουσιαστεί το σύνολο των δεδομένων και ας βγουν οι αρμόδιοι να βγουν να διαψεύσουν ότι τα ποσά που αφορούν την βιωσιμότητα της Ομόνοιας.
 
Δεν είναι μόνο τα κριτήρια και οι οφειλές, είναι ζητήματα και υποχρεώσεις του Σωματείου μακροπρόθεσμα. Ο πλέον αρμόδιος, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας να βγει να διαψεύσει.

Δεν έχουμε πληρώσει παίκτες για να μην υπάρξουν προσφυγές να απαιτήσουν όλο το ποσό και δυστυχώς τα συγκεκριμένα ποσά δόθηκαν από συγκεκριμένα μέλη. Ομονοιάτες δεν πρέπει να είμαστε όταν διοικούμε μόνο».
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Άλλες δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο στάδιο «Άλφαμέγα»-Στους επτά συνολικά οι συλληφθέντες
Χειροπέδες σε 26χρονο άστεγο στη Λεμεσό-Κτύπησε το κουδούνι οικίας και στη συνέχεια επιχείρησε να το διαρρήξει
Κατήγγειλαν κλοπή περιουσίας από Ησαΐα οι μοναχοί-Τρέχουν οι διαδικασίες για εξεύρεση εμπειρογνώμονα από Συνοδικό
Στην ίδια έδρα ΚΟΠ και Σωματεία, ούτε λόγος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Μπαίνουν στο... VAR για αποφάσεις
Νέες περιπέτειες για το χαλλούμι-Διαβήματα προς ΕΕ από αγελαδοτρόφους, ζητούν μέτρα για τα κατεχόμενα