«Στον ΑΠΟΕΛ αλλάζουν οι ποδοσφαιριστές αλλά όλοι μπολιάζονται με DNA πρωταθλητή»

Τη νίκη του ΑΠΟΕΛ σε βάρος του Απόλλωνα που δίνει προβάδισμα τίτλου στους γαλαζοκιτρίνους σχολίασε μιλώντας στον Super Sport fm 104.0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου.

Για τη νίκη: «Το ΑΠΟΕΛ στην πιο σημαντική στιγμή της φετινής σεζόν γιατί έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και γιατί κατακτά τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Πάντα στα σημαντικά παιχνίδια αυτή η ομάδα βγάζει τον καλύτερο της εαυτό. Φάνηκε αντάξιο το ΑΠΟΕΛ και δίκαια νίκησε στο χθεσινό παιχνίδι».

Αν έπαιξε ρόλο το DNA του πρωταθλητή: «Και βέβαια έπαιξε ρόλο το DNA του ΑΠΟΕΛ καθώς είναι ο βασικός λόγος που την τελευταία 10ετια φέρνει τους τίτλους. Πιστεύω ότι αυτό πέρασε σε όλους στο ΑΠΟΕΛ. Αλλάζουν οι ποδοσφαιριστές αλλά όλοι μπολιάζονται με αυτό. Κάποιος που δεν θα είναι σε θέση να μην το αποκτήσει αυτό το DNA θα τον αποβάλει το σύστημα».

Για τις αμφισβητήσεις για τον ΑΠΟΕΛ: «Θα έλεγα ότι έχει αμφισβητηθεί σε μεγάλο βαθμό το φετινό ΑΠΟΕΛ και ένας λόγος είναι ότι ψήλωσε ο πήχης. Στα πλείστα παιχνίδια ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της η ομάδα. Στα παιχνίδια που δεν έπαιξε καλά έχασε. Μια συγκομιδή 80 βαθμών είναι συγκομιδή τίτλου».

Για τη μάχη για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που μπορεί να κερδίσει τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Ο Απόλλωνας έπαιξε καταπληκτική μπάλα. Από την στιγμή που έχασε σημαντικά παιχνίδια που δύσκολα πίστευε κάποιος ότι θα τα έχανε. Πήρε σημαντικά παιχνίδια και έχασε τα επόμενα. Δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έδωσε το δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ να το πιστέψει».

Δειτε Επισης

Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Ανέπεμψε στη Βουλή το Νόμο για τους χρονοδιακόπτες στα φώτα τροχαίας ο Πρόεδρος-Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση
Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει την κακομεταχείριση των φοιτητών που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις
Είχαν τα παιδιά στο ραντάρ αλλά δεν πήραν χαμπάρι οι ΥΚΕ για σεξουαλική κακοποίηση και εργασιακή εκμετάλλευση
Η ζωή κάτω από τα ερείπια-Συγκλονιστικά βίντεο από επιζώντες του σεισμού της Μιανμάρ
Η Νομική Υπηρεσία «έστησε» τη Βουλή από τον Νοέμβρη-Επιστολή Τορναρίτη στον Γενικό Εισαγγελέα