Ο Νίκος Νουρής για την εκλογή του στη θέση Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ

Η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή της ανώτατης ηγεσίας, με τη συμμετοχή 13,601 μελών και φίλων του κόμματος, ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Δημοκρατικό Συναγερμό, αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και Βουλευτής Λευκωσίας, Νίκος Νουρής.
 
Ο κ. Νουρής λέει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" σε όλους, και στέλνει συγχαρητήρια και στους τρείς συναδέλφους του για τον άψογο αγώνα που δώσανε.

Να θυμίσουμε ότι Στέλλα Κυριακίδου, Γιώργος Γεωργίου και Νίκος Νουρής είναι οι τρεις εκ των τεσσάρων υποψηφίων που εξελέγησαν στη θέση των τριών αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ κατά τη χθεσινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα από τις εννέα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα σε 82 εκλογικά κέντρα σε όλη την Κύπρο και σε τρία στο εξωτερικό. Εκτός ηγετικής ομάδας του κόμματος έμεινε ο Ευθυμίος Δίπλαρος.

Έλαβαν: Στέλλα Κυριακίδου 8653 ψήφους, Γιώργος Γεωργίου 7961 ψήφους και Νίκος Νουρής 7627 ψήφους. Ο Ευθύμιος Δίπλαρος εξασφάλισε:7420.

Η ανάρτηση του Νίκου Νουρή
 

 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες
Κλειδί η οικιακή βοηθός για τον περίεργο χαμό οικογένειας στην Ελλάδα-Εμφανίστηκαν δύο ξαδέρφια
Νεαρός κρεμάστηκε στο πίσω μέρος τραμ στην Ελλάδα-Στην ΕΛ.ΑΣ. το επίμαχο βίντεο
Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Ρόδο-Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο