Στην σκηνή του εγκλήματος ο 22χρονος ύποπτος του διπλού φονικού

Στην σκηνή του διπλού φονικού οδήγησαν αργά το απόγευμα οι ανακριτές τον 22χρονο ύποπτο (4η σύλληψη) για υπόδειξη σκηνών μετά την ομολογία του για το στυγερό έγκλημα με σκοπό να «δέσουν» την υπόθεση. O 22χρονος μεταφέρθηκε στο σημείο με την δική του συγκατάθεση ούτως ώστε να περιγράψει τα όσα ισχυρίστηκε.
 
Ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την ομολογία της 21χρονης συμβίας του 33χρονου, ανέφερε στους ανακριτές «εν να σας τα πω ούλλα». Πράγμα και το οποίο έκανε…
 
Ανακρινόμενος παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι είναι το πρόσωπο που μαζί με τον 33χρονο εισήλθε στην οικία του ζεύγους ενώ εξήγησε με ποιο τρόπο ο 33χρονος πέτυχε είσοδο στην οικία του ζεύγους.
 
Όπως ανέφερε, ο ίδιος εισήλθε από την κουζίνα της οικίας αφού του άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος, τον οποίο «έδειξε» ως το πρόσωπο που στην συνέχεια οδήγησε τον 15χρονο γιο στο υπόγειο του σπιτιού.
 
Επίσης ο 22χρονος ανέφερε ότι μετέβη με τον 33χρονο στο δωμάτιο του ζεύγους και είδε ότι ήταν νεκροί.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 22χρονου παραλήφθηκε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, αναφέροντας «νομίζω εν τα παπούτσια που φορούσα εκείνη τη νύχτα». Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 22χρονου για εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιόν τους οι ανακριτές, το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν η ληστεία του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στην οικία του ζεύγους, ωστόσο η δολοφονία του ζεύγους ήταν στα πλάνα των υπόπτων, σε περίπτωση που χρειαζόταν.
 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή