ΑΠΟΕΛ: Ό,τι και να γίνει θα λένε χαλάλι το μισό εκατομμύριο

Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Έβγαλε μάτια στην Σταντάρ (αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός) με την ομάδα της Λιέγης να τον αγοράζει 1,3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2006 και να τον πωλεί έναντι 4 εκατ. ευρώ στην Γκλάντμπαχ, τέσσερα χρόνια αργότερα.
 
Το 2014 η Χόφενχαϊμ έβγαλε από το ταμείο της 1,4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ έβαλε άλλα 17 τέρματα σε Σταντάρ Λιέγης (11 γκολ) και Γκενκ (6 γκολ) τη διετία 2014-16. Στα 32 του χρόνια ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ως μεγάλο όνομα και γι’ αυτό είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στον «Αρχάγγελο».
 
Ενδεχομένως η αξία του να μην εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Θέση βασικού δεν κέρδισε τη διετία που βρίσκεται στην Κύπρο. Πέρυσι έπαιξε 12 παιχνίδια ως βασικός και 15 ως αλλαγή και πέτυχε 10 γκολ.
 
Φέτος με 13 συμμετοχές ως βασικός και 15 ως αλλαγή σημείωσε 15 γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της σεζόν ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε τα «κάστανα από τη φωτιά» πετυχαίνοντας δύο τέρματα.
 
Στα 34 του χρόνια πλέον ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο μετρά τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στον ΑΠΟΕΛ. Ήδη δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
 
Θα διαφοροποιήσει το ντέρμπι τίτλου με τον Απόλλωνα το μέλλον του Βελγοβραζιλιάνου στον ΑΠΟΕΛ; Την απάντηση την ξέρουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση. Το μόνο βέβαιο είναι πως με τα δύο σημερινά τέρματα που πέτυχε στον ΑΠΟΕΛ θα λένε χαλάλι το περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ που είσπραξε από τους «γαλαζοκιτρίνους» τα τελευταία δύο χρόνια.
 
Πώς το έλεγαν οι φίλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον... γέρο Γκόγκα; Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο μοιάζει με νέα έκδοση του Σέρβου. 

Δειτε Επισης

Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Άλλες δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο στάδιο «Άλφαμέγα»-Στους επτά συνολικά οι συλληφθέντες
Χειροπέδες σε 26χρονο άστεγο στη Λεμεσό-Κτύπησε το κουδούνι οικίας και στη συνέχεια επιχείρησε να το διαρρήξει
Κατήγγειλαν κλοπή περιουσίας από Ησαΐα οι μοναχοί-Τρέχουν οι διαδικασίες για εξεύρεση εμπειρογνώμονα από Συνοδικό
Στην ίδια έδρα ΚΟΠ και Σωματεία, ούτε λόγος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Μπαίνουν στο... VAR για αποφάσεις
Νέες περιπέτειες για το χαλλούμι-Διαβήματα προς ΕΕ από αγελαδοτρόφους, ζητούν μέτρα για τα κατεχόμενα