To 97% των χρηστών iPhone X δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του

Παρά τις «κακές» γλώσσες που θέλουν το iPhone X υπερτιμημένο μοντέλο για αυτά που προσφέρει, οι χρήστες του φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη. Η τελευταία έρευνα της Creative Strategies που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε ότι τo ποσοστό ικανοποίησης των κατόχων iPhone X από τις λειτουργίες του φτάνει το 97%.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τις υψηλές πωλήσεις που σημείωσε παγκοσμίως το iPhone X τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, με το 35% των εσόδων στην αγορά των smartphone για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 να προέρχονται από τις πωλήσεις της ναυαρχίδας της Apple.

Αναφορικά με την έρευνα της Creative Strategies, το 85% του συνόλου των ερωτηθέντων (το δείγμα περιλαμβάνει 1746 κατόχους iPhone X) δήλωσαν “πολύ ευχαριστημένοι”, το 12% “ευχαριστημένοι”, ενώ το 3% ήταν δυσαρεστημένοι σε διάφορα επίπεδα και για διαφορετικούς λόγους. Συνολικά, η έρευνα έδειξε ότι το ποσοστό ικανοποίησης των κατόχων iPhone X φτάνει το 97%. Αυτό μάλιστα αποτελεί και το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης που έχει καταγραφεί για συσκευή iPhone.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης και ποιες είναι οι λειτουργίες της hi-end συσκευής που ξεχωρίζουν. Πρώτες στη λίστα είναι η λειτουργία Face ID και η αυτονομία της μπαταρίας του. Αντιθέτως, το ποσοστό ικανοποίησης από τη Siri δεν ξεπέρασε το 20%.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ψηφιακή βοηθός της Apple δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, η αμερικάνικη εταιρεία συνεχίζει να δηλώνει ότι πρόκειται για το δημοφιλέστερο «βοηθό» στον κόσμο, τον οποίο αναβαθμίζει και βελτιώνει συνεχώς.

Δειτε Επισης

Κορίτσια φοβούνται για τις ρυτίδες από το Δημοτικό λόγω tik tok
Στην παγωμένη «Ευρώπη» το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ για πλανητική αποστολή
Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16 η Apple
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο-«Μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζεται σήμερα το iphone 16 - Τα χαρακτηριστικά που προκαλούν θόρυβο
Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο Έλον Μασκ θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Νέο τεστ διάγνωσης καρκίνου του προστάτη με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά
Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη για την αγορά επίπλων ηλικίας 3.500 ετών
Γιατί η Google έχει μείνει πίσω στην κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης