Απόλλων-ΑΕΚ: «Ό,τι και αν συμβεί, Ισπανοί θα χαρούν»

Η παρουσία αρκετών Ισπανών κυρίως στην ΑΕΚ και κατά δεύτερο στον Απόλλωνα, οδήγησε τη φημισμένη ισπανική ιστοσελίδα «As» ν’ ασχοληθεί με το κύπελλο Coca-Cola.
 
Απόλλωνας και ΑΕΚ θα μονομαχήσουν για πρώτη φορά σε τελικό της διοργάνωσης και όπως σημειώνει η «Αs» στο ΓΣΠ στις 16 Μαΐου θα βρεθούν συνολικά 17 ποδοσφαιριστές, προπονητές και άτομα από το τεχνικό επιτελείο.
 
«Ο Απόλλωνας των Γιούστε, Σαρδινέρο και Μπεντόγια (προφανώς δεν υπάρχει ενημέρωση για την αποχώρηση του) θα τεθεί αντιμέτωπος της… ισπανικής ΑΕΚ του Ιμανόλ Ιδιάκεθ που αριθμεί 10 Ισπανούς στο ρόστερ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.
 
«Ο Απόλλωνας και ΑΕΚ επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στον τελικό κυπέλλου επικρατώντας για δεύτερη φορά της Πάφου FC και του ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα. Οι πρώτοι (σ.σ. Απόλλωνας) που έχουν στις τάξεις τους τρεις Ισπανούς, Γιούστε, Σαρδινέρο, Μπεντόγια, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν έναν τίτλο που κατέχουν τα τελευταία δύο χρόνια. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της «γεμάτης» από ισπανούς ΑΕΚ. Συνολικά 14 άτομα, με ποδοσφαιριστές, προπονητές και τεχνικό επιτελείο», συνεχίζει το δημοσίευμα που αφιερώνει χώρο αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ.
 
«Αυτή είναι η ΑΕΚ Λάρνακας. Μια ομάδα που έχει στον πάγκο τον Βάσκο, Ιμανόλ Ιδιάκεθ από το καλοκαίρι του 2016, οπότε έφτασε στην Κύπρο ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα», προσθέτει ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μαχόν, ο οποίος υπογράφει το ρεπορτάζ που καταγράφει τόσο τους Ισπανούς παίκτες της ΑΕΚ, όσο και τους βοηθούς του Ιδιάκεθ.
 
«Στην κυπριακή πρωτεύουσα στις 16 του Μάη θα κριθεί αν ο Απόλλωνας θα κατακτήσει το κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (υποπίπτει σε λάθος καθώς θα είναι η Τρίτη διαδοχική κατάκτηση) ή αν η ΑΕΚ Λάρνακας κερδίσει το πρώτο της τρόπαιο υπό την καθοδήγηση του Τσάβι Ρόκα. Ό,τι και αν συμβεί, αρκετοί Ισπανοί θα είναι μεταξύ των τυχερών».
 
 

Δειτε Επισης

Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Στις «Σειρήνες» της δημόσιας σφαίρας κρίθηκε η παύση Οδυσσέα-Μαρτυρικό υλικό αναρτήσεις, δηλώσεις και απόψεις
Τα 14+1 μέτωπα, τα συμπεράσματα και πώς το Συμβούλιο οδήγησε στην παύση τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη
Οι... μνηστήρες περιμένουν Οδυσσέα-Τα κρυφά χαμόγελα, οι φήμες διαρκείας και τα πολιτικά σενάρια