«Θα μείνουν έκπληκτοι με τους αριθμούς και πόσα ψέματα ακούγονται τόσες μέρες»

Με ανακοίνωση, ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής» ενημερώνει για την αλλαγή στη συγκέντρωση στην Λευκωσίας το ερχόμενο Σαββάτο (28/02/14:00) για ενημέρωση σχετικά με το οικονομικό σκέλος της πρότασης. Συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε Λάρνακα και Λεμεσό.
 
Η ανακοίνωση:
Λόγω του Τελικού Κυπέλλου Πετόσφαιρας η Ανοικτή Συγκέντρωση στην Λευκωσία μεταφέρετε η ώρα 14:00 το Σάββατο στο Αμφιθεατρο της ΠΑΣΥΔΥ (Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3).
 
Καλούμε ξανά και ξανά τον κόσμο να έρθει να ακούσει τις αλήθειες και να του παρουσιάσουμε το Οικονομικό σκέλος της πρότασης μας. Θα μείνουν έκπληκτοι κάποιοι με τους αριθμούς και το πόσα ψέματα ακούγονται τόσες μέρες.

– Λευκωσία: Σάββατο 28/04 η ώρα 14:00 στο στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ (Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3).
– Λάρνακα: Σάββατο 28/04 η ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Βαρωσιων «Πετράκης Παπαδόπουλος”.
– Λεμεσό: Δευτέρα 30/04 η ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Κώστας Σοφιανός», στο Δημοτικό μέγαρο Αγίου Αθανασίου.
Συνδυασμός Πορεία Αλλαγής»

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»