Συζήτησαν για Συριακό και Κυπριακό Γκουτέρες – Τσαβούσογλου

Οι εξελίξεις στη Συρία και το Κυπριακό ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης χθες του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Νταβούτογλου με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.
 
Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του πρακτορείου Ανατολή στην συνάντηση συζήτησαν την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία και το θέμα της Κύπρου ενώ παρών ήταν και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα ΗΕ, Φεριντούν Σινιρλίογλου.
 
Αναφέρεται επίσης ότι ο κ. Τσαβούσογλου είχε διμερείς επαφές επίσης με τους ομολόγους του του Βελγίου και της Γερμανίας που βρισκόταν και εκείνοι στην Νέα Υόρκη για την εκδήλωση του ΟΗΕ για της διατήρηση της ειρήνης.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς