Ο άνθρωπος που πούλησε τον Σαλάχ... απολογήθηκε!

Η UEFA έφτιαξε το Financial Fair Play με σκοπό, υποτίθεται, να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων και τα έσοδα να είναι κοντά στα έξοδα. Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε. Για την ακρίβεια μέχρι στιγμής τιμωρούνται οι αδύναμοι και οι ισχυροί (ή "εκλεκτοί" των UEFA/FIFA) βρίσκουν παραθυράκια και την γλιτώνουν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι η Ρόμα να πουλήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην Λίβερπουλ, έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα με το FFP. Κάτι που παραδέχθηκε και ο αθλητικός διευθυντής των "Ρωμαίων" Μόντσι, στην... απολογία του για την, περίεργη όπως ελίχθηκε η καριέρα του Αιγύπτιου, απόφαση.

"Ναι, πούλησα τον Σαλάχ και πρέπει να αποδεχθώ την πραγματικότητα. Τον πούλησαν για λίγο πάνω από 42.000.000€ όμως υπάρχει εξήγηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έπρεπε να πουλήσουμε έναν παίκτη πριν τις 30 Ιουνίου, γιατί αν δεν το κάναμε, τότε θα είχαμε πρόβλημα με την UEFA. Όταν ήρθα στον σύλλογο έφτασε μία πρόταση 30.000.000€ που μπορούσε να φτάσει τα 50 με διάφορα μόνους. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή τότε".

Η ιστορία γράφει πως η Ρόμα έχασε, ίσως, τον κορυφαίο παίκτης της σεζόν στην Ευρώπη για... τίποτα, σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που πουλήθηκαν τα τριπλάσια και πενταπλάσια χρήματα.

Πέταξε την... μπηχτή του και ο Μόντσι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Οι Ταλιμπάν, οι Takata και οι αλυσιδωτές συνέπειες των λαθών των κρατικών λειτουργών
Δύσκολος ο εντοπισμός των παράνομων βρεφοκομικών σταθμών-Δυσβάστακτο το κόστος φοίτησης
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Νέα εποχή για τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών-Οι τρεις κατηγορίες και η μοριοδότηση που βάζει τάξη
Βλέπει παράθυρο ελπίδας μετά την διάσκεψη στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-«Το τείχος της κατοχής δεν είναι αδιαπέραστο»
Τα ρίχνει ξανά στην Ε/κ πλευρά ο Τατάρ-«Κινείται εδώ και χρόνια στη ζώνη άνεσης της διεθνούς αναγνώρισης»
Συνεχίζει ακάθεκτος την προκλητική στάση στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Χαρακτήρισε «νόμιμο βήμα» την εισβολή
Μεταλλίο Εξαίρετης Προσφοράς στη Μαρίζα Κωχ-«Πρωτοστάτης στην προσπάθεια για διεθνοποίηση του Κυπριακού»
Επιμένει με τα «δύο κράτη» ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής ο Ερντογάν από τα κατεχόμενα
Μεγάλη γκάφα Ερντογάν-Χρησιμοποίησε εικόνα της ΕΟΚΑ για τον τουρκικό στρατό και τη διέγραψε αμέσως