ΕΚΤΑΚΤΟ: Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό στο Στρόβολο-Σύλληψη 33χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις μετά από μια εβδομάδα σημειώθηκαν σχετικά με την υπόθεση του διπλού φονικού που συγκλόνισε την Κύπρο αφού η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 33χρονο ύποπτο.
 
Μέλη της δύναμης κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του υπόπτου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία πρίν από μερικά λεπτά μέσω twitter. 

Πρόκειται για 33χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δειτε Επισης

Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ