Υπέκυψε 8 ημέρες μετά από εργατικό ατύχημα 60χρονος στη Λευκωσία

Γύρω στις 7.45 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι, ο 60χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 15 Απριλίου, 2018.
 
Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, ο άτυχος 60χρονος είχε μεταβεί σε εργοστάσιο που διατηρεί στον Κουτραφά, όπου σε κάποια στιγμή, ενώ ανέβηκε σε σκάλα μπετονιέρας και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
 
Για το ατύχημα είχε ειδοποιηθεί το Γραφείο Εργασίας το οποίο διενήργησε εξετάσεις στο χώρο στις 16/4/2018. Ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας, ενημερώθηκε σχετικά χθες το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»