Επιχείρηση-σκούπα στην ελεύθερη Αμμόχωστο για απομιμήσεις

Συνολικά 3.680 τεμάχια απομιμήσεων ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ μόδας εντόπισε και κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων σε τέσσερα καταστήματα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
 
 Ανακοίνωση από το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι «σήμερα, 24 Απριλίου 2018, Λειτουργοί του Τμήματος και μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομου Στοιχήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου,  πραγματοποίησαν κοινή επιχείρηση στην Επαρχία Αμμοχώστου για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις).
 
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα καταστήματα, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3.680 τεμάχια ειδών ένδυσης, υπόδησης τσάντες, γυαλιά ηλίου πορτοφόλια, καπελάκια και άλλα που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες : ADIDAS, NIKE, CONVERSE, POLO, TOMMY HILFINGER, MICHAEL KORS, RAY BAN, LEVIS κτλ., συνολικής αξίας € 20.000 περίπου».
 
Όλα τα προϊόντα στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στο Τμήμα Τελωνείων το οποίο διερευνά όλες τις υποθέσεις.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ