Γυναικείο δίδυμο κλοπών στην Πάφο – Συνέλαβε και τις δύο η αστυνομία

Στη σύλληψη 24χρονης κάτοικου Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χθες  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Για την ίδια υπόθεση, ήδη τελεί υπό κράτηση 29χρονη από την Πάφο η οποία και αυτή συνελήφθη πριν δύο ημέρες  για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας με λεία χρυσαφικά τσάντες αρώματα και άλλα αντικείμενα.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου  όταν 36χρονος από την Πάφο αντιλήφθηκε δύο γυναίκες να εξέρχονται από την κατοικία της πεθεράς του έχοντας στην κατοχή τους διάφορα αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει προηγουμένως από την κατοικία.

Ο ίδιος καταδίωξε την 29χρονη την οποία αναγνώρισε. Ωστόσο η ίδια κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αφήνοντας τα κλοπιμαία στο μέρος και να τραπεί σε φυγή με την 24χρονη Ρωσίδα που μαζί διέπραξαν την διάρρηξη.

Όπως διαπιστώθηκε κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ.

Αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε την 29χρονη ενώ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 24χρονης η οποία καταζητείτο και συνελήφθη χθες.

Και οι δύο ύποπτες έχουν απασχολήσει την Αστυνομία σε διάφορες υποθέσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές
Ξεκινά τετράμηνη εκστρατεία η Αστυνομία-Αυξημένοι έλεγχοι για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και χρήστες πατινιών
Μύλος με το τιμολόγιο για τα Καρναβάλια-Ζήτησε και έλαβε έκθεση ο Σαββίδης, επιστράφηκε όμως για διευκρινίσεις
Πάνω από έξι χιλιάδες νεκροί στην άσφαλτο από το 1960 μέχρι σήμερα-Προσπάθειες μείωσης της βλάβης στους δρόμους