Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα των Οικολόγων

Η νέα ανωτάτη ηγετική πυραμίδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εξελέγει στο πλαίσιο του σημερινού 11ου Παγκύπριου συνεδρίου του Κινήματος.

Ο Γιώργος Περδικής επανεξελέγει Πρόεδρος άνευ ανθυποψηφίου.
 
Στην θέση του Αναπληρωτή Προέδρου εξελέγει η Έφη Ξάνθου, η οποία είχε ως ανθυποψήφιο τον Σταύρο Αλαμπρίτη.

Στην θέση του Α΄Αντιπροέδρου εξελέγει ο Νίκος Παυλίδης, ο οποίος επικράτησε των ανθυποψηφίων του Χρίστο Ιωσιφίδη και Άλκη Παπή.

Β΄ Αντιπρόεδρος εξελέγει ο Άδωνις Γιάγκου, ο οποίος επικράτησε των ανθυποψηφίων του Χριστόδουλο Χρσιτοδούλου και Μελίνα Μενελάου.

Μέρος της νέας Κεντρικής Επιτροπής εκλέγηκε από τη διαδικασία του Συνεδρίου, ενώ τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα στελεχώσουν το όργανο εκ μέρους των Επαρχιών, θα εκλεγούν στη συνέχεια, σε επαρχιακές γενικές συνελεύσεις.

Η 11μελής Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, αποτελείται από τα τέσσερα μέλη που εκλέγηκαν στις θέσεις του Προέδρου, του Αναπληρωτή Προέδρου, του Αντιπροέδου Α’ και του Αντιπροέδρου Β’ κατά τη  σημερινή εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα. Οι υπόλοιπες επτά θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής θα πληρωθούν μετά από ψηφοφορία κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής, στις 6 Μαΐου.

Δειτε Επισης

Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη η πλατφόρμα για αιτήσεις για ηλεκτροκίνηση-Οι χορηγίες που παραχωρεί το κράτος
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Το 2026 στη Βουλή η ειδική νομοθεσία για αναπηρία-Βάλλουν κατά Υφυπουργείου Πρόνοιας οι οργανώσεις
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό