Στην σκηνή του φονικού Αρχηγός και Υπαρχηγός Αστυνομίας - Νέα αναβολή στην κατάθεση του γιου (pics)

Στην σκηνή του στυγερού εγκλήματος μετέβη πριν από λίγο ο Αρχηγός Αστυνομίας και ο Υπαρχηγός.
 
Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός ανέφερε ότι πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα το οποίο διαπράχθηκε κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες.
Διαβάστε επίσης
«Πρόκειται για δύσκολη υπόθεση και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης» ανέφερε ο Αρχηγός, τονίζοντας ότι «η κατάθεση θα ληφθεί (από το γιο) αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο και αφού συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία».
 
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Τρίτη σύλληψη για υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
Αντίδραση ΠΕΜΣΕ για τη φωτιά στο βαν-«Να πληρούν αυστηρά πρότυπα ασφαλείας τα οχήματα μεταφοράς εθνοφρουρών»
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου