Χωρίς δηλώσεις η επίσκεψη Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Είδε Ακιντζί και τ/κ κόμματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα στην παρουσία του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έφθασε στις 12.15 το μεσημέρι στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.
 
Οι επαφές του κ. Τσαβούσογλου άρχισαν στις 13.45 με κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί στο «προεδρικό», στην συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα εργασίες με διευρυμένες αντιπροσωπείες και στις 15.00 στο «προεδρικό» προσήλθαν οι πολιτικοί αρχηγοί των έξι «κοινοβουλευτικών» κομμάτων. Η σύσκεψη της τ/κ πολιτικής ηγεσίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ γύρω στις 15.30 οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα γίνει η αναμενόμενη διάσκεψη Τύπου. Ωστόσο, Τ/κ δημοσιογράφοι παραμένουν στο χώρο του «προεδρικού».
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα επαφών του Τούρκου ΥΠΕΞ στα κατεχόμενα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ είναι γνωστό πως θα αναχωρήσει για την Τουρκία αύριο, χωρίς να έχει δοθεί επισήμως η ώρα αναχώρησης.
 
 

Δειτε Επισης

Ζητά επένδυση στο προσωπικό του τομέα της υγείας η ΠΑΣΥΝΟ-«Γάγγραινα Η έλλειψη νοσηλευτών για το σύστημα»
Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν
Ξεκινά και επίσημα η αποστολή της Ολγκίν-Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την κάθοδο στην Κύπρο
Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων